fbpx

Portfolio

Van compleet nieuwe website tot logo: alles is mogelijk!

Ontdek mijn digitale creaties in dit portfolio. Van doordachte websites en gebruiksvriendelijke webshops tot op maat gemaakte online programma’s en herkenbare logo’s – elk project vertelt een uniek verhaal. Laat je inspireren door mijn veelzijdige vaardigheden en ontdek de digitale wereld die ik heb helpen vormgeven.

Websites & Webshops

CVA Keten ZHZ

Voor de CVA keten Zuid-Holland-Zuid heb ik een hele toffe informatieve website mogen opbouwen. Je vindt hier informatie voor personen die een CVA hebben gehad, maar ook voor degenen die iemand kennen die dit heeft gehad. In deze keten zitten vele organisaties die samenwerken om de beste zorg te bieden in onze regio, geweldig toch?!

Gelanceerd in
2024

Categorie
Zorg

O&O Zwijndrecht

Mijn dochter turnt bij de vereniging O&O Zwijndrecht. Tijdens inschrijving van haar had ik aangegeven op vrijwillige basis te kunnen helpen met website taken. Toen bleek dat de website dusdanig verouderd was en werd gevraagd of ik deze opnieuw kon maken. De website is nu super modern en klaar voor 2024! 

Gelanceerd in
2024

Categorie
Sporten

Studio Jess

Jessica stuurde me een mail met daarin de vraag of ik voor haar een nieuwe website zou kunnen maken met ook een logo daarbij. Haar bedrijf bestond al, maar ze wilde het over een andere boeg gooien met daarbij een nieuwe bedrijfsnaam, website en logo. Samen hebben we een geweldig resultaat neergezet!

Gelanceerd in
2024

Categorie
Bruidsstyling

Noortje Vlemmings

Noortje appte me op een dag vanuit Portugal met de vraag of we eens konden sparren over haar nieuwe website. Ja, natuurlijk! We hebben samen een plan bedacht en dit vertaald naar een mooie website. Begonnen vanaf het 0-punt, dus zonder logo en kleurstijlen. Samen hebben we een prachtig eindresultaat bereikt.

Gelanceerd in
2023

Categorie
Coaching/Yoga

June & Jens

Wanneer je nicht vraagt of je haar wil helpen met het bouwen van haar nieuwe website voor haar nieuwe bedrijf, dan zeg je natuurlijk JA! Nicole had nog geen huisstijl en samen hebben we deze gerealiseerd. Haar webshop met duurzame preloved kleding is een echte eye-catcher geworden. Neem zeker eens een kijkje!

Gelanceerd in
2023

Categorie
Webshop

Bianca van den Berg

Een lieve vrouw met een mooi idee voor haar eigen praktijk. Samen hebben we dit uitgewerkt tot een prachtige website. Teksten en afbeeldingen kwamen mooi samen als geheel! Het was een plezier om samen te mogen werken met Bianca.

Gelanceerd in
2022

Categorie
Coaching

Spiegel je Wijs

Mijn allereerste klant ooit was Marian. Zij was degene die op een gegeven moment vroeg of ik haar vaste VA (virtual assistant) wilde zijn. Sindsdien bestaat Meklo. We hebben door de jaren heen de website al regelmatig vernieuwd en er zijn continu nieuwe tools te vinden op de website. Altijd leuk om eens te kijken!

Gelanceerd in
2022

Categorie
Spiegelen

Stoere Stappen

Manon van Stoere Stappen had met haar andere bedrijf, Complimentenspel, al websitegerelateerde contacten gehad met Meklo. Toen zij een nieuwe website nodig had voor haar eigen mooie bedrijf twijfelde ik dan ook geen moment. Het resultaat is net zo sprankelend als het gehele bedrijf!

Gelanceerd in
2022

Categorie
Scheiding

Brievenbuspakkie

Voor Brievenbuspakkie.nl heb ik de website ontworpen. In deze website is een webshop ingebouwd, waarin allerlei leuke cadeaus verkocht worden. Ontdek het gemak van shoppen op deze gebruiksvriendelijke plek en vind het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. De webshop is gebouwd met behulp van Woocommerce.

Gelanceerd in
2021

Categorie
Webshop

Stiftlas Holland

De heren van Stiftlas Holland waren toe aan een compleet vernieuwde website. Ze hadden geen idee hoe ze dit het best konden aanpakken, dus heb ik een opzet voor ze gemaakt. Ze waren snel tevreden en vonden het ontwerp goed bij hun bedrijf passen. Zelfs met weinig eigen foto’s is een mooie website te bouwen!

Gelanceerd in
2021

Categorie
Bouw

Steekje Vast

Een naaischool in Dordrecht voor alle leeftijden? Dat is Steekje Vast, waar Paula al haar liefde in mooie ontwerpen stopt. Via Google is ze in contact gekomen met Meklo en samen hebben we haar wensen omgezet naar haar eigen, nieuwe website. Je kunt nu zelfs kinderfeestjes boeken via haar website, leuk toch?!

Gelanceerd in
2021

Categorie
Naaischool

Kila Fotografie

Danielle Kila maakt altijd prachtige foto’s en heeft op onze bruiloft dan ook gezorgd voor schitterende beelden. Toen ze me vroeg haar website te bouwen, twijfelde ik dan ook geen moment. Wat een eer! Dat foto’s een website maken of breken, kun je op deze website goed terugzien. Mooie beelden zorgen voor een nog mooiere website! 

Gelanceerd in
2021

Categorie
Fotografie

Coaching by Nathalie

Nathalie was klaar voor een nieuwe stap, haar eigen website voor haar coachingpraktijk, genaamd Coaching by Nathalie. Ze had nog geen eigen huisstijl, maar heeft een aantal punten genoemd die haar aanspraken. Ik ben aan de slag gegaan en het eindresultaat bleek volledig naar wens te zijn! Wat een fijne samenwerking!

Gelanceerd in
2021

Categorie
Coaching

Dolvince

Vincent had een idee, ik maakte zijn website. Hij verkoopt allerlei soorten producten in zijn webshop, maar houdt zich de laatste tijd voornamelijk bezig met het verkopen van Pokemon kaarten. Vincent vindt het leuk om zelf ook te knutselen aan zijn website, dus er zijn inmiddels weer een aantal dingen veranderd.

Gelanceerd in
2020

Categorie
Webshop

Mara Smit

Via via kwam Mara bij me terecht. Haar ideeën waren duidelijk, dus alleen de uitvoering was nog nodig. Samen hebben we afgestemd en zijn we tot een tof eindresultaat gekomen. Mara houdt van zelf aanpassen en is hier regelmatig mee bezig. Als ze er zelf niet uitkomt, appt ze me gelijk en help ik haar uit de brand.

Gelanceerd in
2020

Categorie
Coaching

Online cursussen

Spiegel je Wijs academie

Marian is mijn eerste klant van Meklo ooit. Toen ze me vroeg om haar online Spiegelcursus nieuw leven in te blazen, twijfelde ik geen moment. We hebben hier een prachtige en frisse layout van gemaakt. Helaas is ze op dit moment gestopt met het aanbieden van deze cursus, maar biedt ze wel nog een opleiding tot Spiegelcoach aan. Hiervoor heb ik de salespage mogen bouwen.

Gelanceerd in
2022

Salespages
Bekijk hier

Complimentenacademie

De bedenkers van het Complimentenspel vroegen mij om een online cursus te bouwen. De cursus “Stralen, Sprankelen en Spelen met complimenten in de klas” is een prachtige cursus voor leerkrachten. De positiviteit spat van het scherm als je deze twee dames ziet! We hebben gekozen voor een ontwerp met de kleuren blauw en oranje, passend bij hun huisstijl en enthousiasme.

Gelanceerd in 
2021

Salespage
Bekijk hier

Eetbuicoach

Voor Mariëlle van Eetbuicoach (nu Praktijk Vita Nova) heb ik de online cursus “Niet diëten, maar eten!” gebouwd. De cursus bestaat uit 6 lessen die diverse video’s en werkboeken bevatten.

De content voor deze cursus was er al, maar de bestaande opbouw was niet naar wens. Ik heb de cursus daarom in een geheel nieuw jasje gestopt.

Gelanceerd in
2020

Logo’s

Een logo passend bij jouw (nieuwe) bedrijf en website? Leuk, ik help je er graag bij! Hieronder een greep uit de logo’s die ik voor klanten heb mogen ontwerpen.

Samenwerken?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor heel graag van je! Neem contact met me op voor een vrijblijvend online of live gesprek. Samen kunnen we jouw project tot leven brengen en jouw digitale doelen realiseren. 

Stuur een e-mail

Stuur een whatsapp