fbpx

Home

Over mij

Portfolio

Diensten

Blog

Contact

Portfolio

Van compleet nieuwe website tot logo: alles is mogelijk!

Voor verschillende bedrijven heb ik al super gave opdrachten mogen uitvoeren. Hieronder kun je alles bekijken. De opdrachten zijn onderverdeeld in websites, online cursussen en overige projecten.

Websites door Meklo Webdesign

Kila Fotografie

Brievenbuspakkie

Coaching by Nathalie

Mara Smit

Spiegel je Wijs

Dol-Fijn Jezelf Zijn

Stiftlas Holland

Steekje Vast

Diva Jewels 

DB Sealings

Dolvince

Stoere Stappen

Online Cursussen 

Eetbuicoach

Voor Mariëlle van Eetbuicoach heb ik de online cursus “Niet diëten, maar eten!” gebouwd. De cursus bestaat uit 6 lessen die diverse video’s en werkboeken bevatten.

De content voor deze cursus was er al, maar de bestaande opbouw was niet naar wens. Ik heb de cursus daarom in een geheel nieuw jasje gestopt.

Complimentenacademie

De bedenkers van het Complimentenspel vroegen mij om een online cursus te bouwen. De cursus “Stralen, Sprankelen en Spelen met complimenten in de klas” is een prachtige cursus voor leerkrachten. De positiviteit spat van het scherm als je deze twee dames ziet! We hebben gekozen voor een ontwerp met de kleuren blauw en oranje, passend bij hun huisstijl en enthousiasme. Ook heb ik voor deze cursus de salespage/landingspagina mogen ontwerpen, heel gaaf!

Spiegel je Wijs Academie

Marian is mijn eerste klant van Meklo ooit. Toen ze me vroeg om haar online Spiegelcursus nieuw leven in te blazen, twijfelde ik geen moment. We hebben hier een prachtige en frisse layout van gemaakt. Helaas is ze op dit moment gestopt met het aanbieden van deze cursus, maar biedt ze wel nog een opleiding tot Spiegelcoach aan. Hiervoor heb ik de salespage mogen bouwen.

Mara Smit

Toen Mara Smit contact met me opnam vroeg ze of ik haar website wilde vernieuwen, haar online cursus wilde overplaatsen naar een ander domein, de cursus wilde vernieuwen en een salespage wilde maken. Daar zei ik zeker geen nee tegen, wat een toffe uitdaging! We hebben alles compleet vernieuwd en zelfs een nieuw logo erbij gemaakt (te vinden onder overige projecten). Alles past nu zoveel beter bij haar! 

Overige Projecten

Online kaart trekken

Op de website van Spiegel je Wijs kun je een kaart trekken. Het systeem hierachter heb ik opgebouwd. Wil je ook een kaart trekken om te zien hoe het werkt? Klik dan op de afbeelding hiernaast.

Logo Mara Smit

Voor Mara Smit heb ik een logo mogen ontwerpen. Ze wist wat ze wilde, maar niet hoe ze dit moest maken. Ik hielp haar om tot dit te gekke eindresultaat te komen. 

Logo Brievenbuspakkie

Voor de webshop Brievenbuspakkie heb ik niet alleen de complete website, maar ook het logo mogen ontwerpen. Uit het logo wordt direct duidelijk dat er veel liefde in de brievenbuspakkies zit.