fbpx

Hi! Mijn naam is Melissa Struijk…

Samen met mijn man, onze twee dochters, twee katten en hond woon ik in Zwijndrecht. We hebben het hier geweldig samen!

Ik ben altijd al bezig geweest met computers. Mensen zeggen vaak dat ik geboren ben met een computer in mijn handen. Mijn werkstukken moesten tot in de puntjes verzorgd zijn, zowel grammaticaal als vooral ook in ontwerp. Ik bouwde websites over mijn hobby’s op de basisschool. Ik bewerkte afbeeldingen tot animaties en gebruikte deze als emoticons op MSN. Ik bedacht allerlei manieren om zelf codes te veranderen en iets unieks te maken. Ik deed er alles aan om iets te maken wat bij mij paste.

Sinds 2018 heb ik besloten om van mijn hobby ook mijn werk te gaan maken. Ik heb vele boeken gelezen over webdesign en een cursus tot Professional Webdesign gevolgd bij de LOI. Alles deed ik om mijn passie verder uit te breiden en meer te leren. Tot op de dag van vandaag leer ik nog graag dingen bij, zoals JavaScript en Apps bouwen/programmeren.

 

Iedereen is uniek

Als ik mijn klanten een eindresultaat kan geven waarin ze zichzelf compleet herkennen, dan ben ik pas tevreden. Mijn missie is om jouw verhaal om te toveren tot een prachtige website, logo, webshop of online programma, zodat het echt bij je past. Voor mij is iedereen uniek en daarom pas ik ieder ontwerp aan op jou als persoon.

Heb je hulp nodig op welk gebied dan ook? Kijk eens bij mijn diensten om te zien waar ik je allemaal bij kan helpen. Ik kijk ernaar uit om met jou een nieuw project aan te gaan en het beste uit jouw bedrijf te halen!