fbpx

Diensten

In de afgelopen jaren heb ik al diverse websites en online cursussen mogen bouwen. Dit vind ik erg leuk om te mogen doen. Vaak hield ik contact met de klanten waarvoor ik deze online cursussen en websites mocht maken. Ik kon ze nu verder helpen met zaken als onderhoud van de website, aanpassingen in cursussen en nog veel meer. Voor sommige klanten plan ik zelfs berichten in op Social Media en ontwerp zelfs afbeeldingen bij deze posts.

Buiten al deze zaken heb ik ook al meerdere salespages / landingspagina’s gemaakt. Maar zelfs als jij een algemeen probleem hebt met je website, dan help ik je graag.

Hieronder zie je een aantal diensten die je van me kunt afnemen. Staat datgene wat jij wilt er niet tussen of heb je een vraag over een dienst? Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, dus vraag me gerust naar de mogelijkheden. Wie weet tot snel!

Websites en webshops

Overweeg je een nieuwe website te laten ontwikkelen of wil je juist nieuw leven inblazen in je bestaande website? De mogelijkheden zijn eindeloos. Aangezien elke website uniek is, hanteer ik geen vaste prijzen, maar maatwerkprijzen.

Neem contact met me op via e-mail, WhatsApp of plan een Zoom/Facetime sessie, waarin je jouw wensen kunt bespreken. Binnen 48 uur ontvang je een op maat gemaakte offerte. Ik wil graag weten wat jij voor ogen hebt, zodat ik je een passend voorstel kan doen zonder verrassingen. Dat is wel zo prettig, toch?

Hieronder lees je meer over nieuwe websites, vernieuwde website, onderhoud aan je website en webshops.

Nieuwe website

Stel je voor: een online aanwezigheid die niet alleen voldoet aan je behoeften, maar ook jouw visie perfect weerspiegelt. Ik help je graag deze visie tot leven te brengen door het creëren van een geheel nieuwe website.

Een nieuwe website is altijd inclusief:
* Hulp bij keuze hostingpartij en de juiste domeinnaam
* WordPress installatie op jouw domein
* Tussentijdse evaluatiemomenten
* Responsive design (voor tablet en mobiel)
* 2 maanden gratis APK

Vernieuwde website

Of je nu voelt dat je huidige website een upgrade nodig heeft of je simpelweg op zoek bent naar een eigentijdse uitstraling, ik sta klaar om jouw huidige website te transformeren. Samen creëren we een unieke en moderne website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Laat me weten wat je voor ogen hebt en we gaan samen aan de slag!

Opties:
* Optie tot herschrijven bestaande teksten
* Compleet vernieuwde lay-out

Webshop

Een goed ontworpen en overzichtelijke online webshop is niet alleen een visitekaartje voor je bedrijf, maar ook een krachtig middel om je producten of diensten aan jouw klanten te verkopen. Met mijn expertise zorg ik ervoor dat jouw webshop aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. Of je nu net begint met je online aanwezigheid of een bestaande webshop een upgrade wilt geven, ik sta klaar om samen met jou een succesvolle digitale winkelervaring te creëren. Laten we de eerste stappen zetten naar jouw succesvolle online webshop!

* Volledige opbouw webshop
* Betaalsysteem koppelen aan webshop
* Producten in webshop plaatsen (eventueel deels)
* Prijs afhankelijk van grootte webshop

Website APK (onderhoud)

Niet alleen je auto, gezin, en jijzelf verdienen regelmatig extra zorg en aandacht; jouw website heeft zeker ook zijn eigen APK nodig. Een goed onderhouden website resulteert in onder andere snellere laadtijden, verbeterde vindbaarheid en een betrouwbare uitstraling. Om dit onderhoud gemakkelijk voor jou te regelen, heb ik een APK-onderhoudspakket samengesteld. Je ontvangt tweemaandelijks een rapport over de uitgevoerde werkzaamheden. De betaling kan jaarlijks (met korting) of per maand worden voldaan. Het onderhoudspakket is maandelijks opzegbaar.

APK onderhoudspakket

€ 354,- per jaar


6x per jaar onderhoud (om de maand) € 354,-/per jaar
Uitvoeren updates van plugins & thema’s op jouw website
Controleren PHP-versie & WordPress versie –> indien nodig updaten
Reacties op berichten goedkeuren of als spam markeren
Sitediagnose uitvoeren – waar nodig foutmeldingen oplossen, zodat de site weer snel loopt
Tussentijdse foutmeldingen** (bijv. 404 foutmeldingen) op jouw website worden opgelost tot een maximum van 1 uur arbeid
–> Mocht er meer tijd nodig zijn, wordt hier ALTIJD eerst contact met je over opgenomen.

** Onder tussentijdse foutmeldingen vallen alle problemen en foutmeldingen die plotseling ontstaan op je website. Foutmeldingen veroorzaakt door jezelf zijn hierbij niet inbegrepen.

Virtual assistent taken

Als virtual assistant help ik je graag bij het vakkundig uitvoeren van diverse taken om jou te verlichten. Van het inrichten van effectieve funnels tot het oplossen van websiteproblemen, het verzorgen van mailings en het schrijven van doeltreffende teksten voor websites – ik ben er om jouw werk uit handen te nemen. Ook behoren het plaatsen van blogs, bijhouden van Social Media kanalen en hulp bij hostingkeuze tot mijn expertise. Daarnaast koppel ik moeiteloos Google Analytics aan jouw website, voeg ik artikelen toe aan webshops en ontwerp ik zelfs aantrekkelijke e-books. Laat mij jouw administratieve lasten verminderen, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf en waar jij écht goed in bent.

Overzicht taken

Een overzicht van de virtual assistant taken die ik graag van je overneem:
* Inrichten funnels
* Mailings versturen
* Probleemoplossingen website
* Aanpassingen op bestaande websites
* Bouwen landingspagina’s
* Ontwerpen nieuw logo
* Opmaken documenten
* Teksten schrijven voor websites
* Blogs plaatsen
* Bijhouden van Social Media kanalen
* Content planning opstellen
* Hulp bij hosting keuze
* Google Analytics koppelen
* Artikelen toevoegen webshop
* E-book ontwerpen
* Notuleren (digitale) vergaderingen

Staat jouw taak er niet bij? Mail, app of bel me gerust en kijk wat ik voor je kan betekenen!
Het uurtarief voor het uitvoeren van virtual assistant taken is € 42,-

Strippenkaarten

Wil je diverse taken laten uitvoeren door mij dan kan ik jouw Virtual Assistent worden. Je kunt de strippenkaarten bij mij bestellen via e-mail, whatsapp of via het contactformulier. Laat me even weten welke strippenkaart je wilt en ik stuur je de factuur hiervoor toe. De uren kunnen direct gebruikt worden. Heb je deadlines? Vraag naar de mogelijkheden. 

Strippenkaart 5 uur

€ 210,-

Inzetbaar voor alle virtual assistant taken rondom jouw website, online programma en social media.

Uurtarief € 42,-

Strippenkaart 10 uur

€ 400,-

Inzetbaar voor alle virtual assistant taken rondom jouw website, online programma en social media.

Uurtarief € 40,-

Strippenkaart 15 uur

€ 570,-

Inzetbaar voor alle virtual assistant taken rondom jouw website, online programma en social media.

Uurtarief € 38,-

Online cursus bouwen

Heb jij een geweldig idee voor een online cursus? Of heb je zelfs de werkboeken en videomaterialen klaar liggen maar weet je niet hoe je dit kan vormgeven in een online omgeving? Ik kan je zeker helpen. Voor het bouwen van een online cursus heb ik drie pakketten opgesteld. Hieronder kun je zien wat de pakketten inhouden.

Elk pakket is inclusief:
✓ Vormgeving complete online cursus
✓ Opbouw inlogscherm voor de online cursus
✓ Lessenoverzichtspagina
✓ Koppeling aan jouw betaalsysteem / Aanmaken van jouw betaalsysteem

Basis pakket

€ 895,-


Tot 6 lessen in de cursus

Maximaal 12 video’s

2 sessies via Facetime/Zoom:
bij de start en net voor lancering

Uitgebreid pakket

€ 1150,-


Tot 10 lessen in de cursus

Maximaal 20 video’s

3 sessies via Facetime/Zoom:
bij de start, halverwege en na lancering

Compleet pakket

€ 1375,-


Tot 20 lessen in de cursus

Onbeperkt aantal video’s

3 sessies via Facetime/Zoom:
bij de start, halverwege en na lancering

1 gesprek van 1 uur via Facetime/Zoom met uitleg over de bouw van je cursus + vraagmoment

Logo ontwerpen

Ik vertaal jouw visie graag naar een uniek logo dat volledig aan jouw wensen voldoet. Mijn doel is om jouw merkidentiteit tot leven te brengen op een manier die bij jou past. Ik bied logo-ontwerpen aan die volledig op maat zijn. Ik werk met jou samen en sta open voor feedback, tot maximaal 6 aanpassingen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft.

Je ontvangt jouw logo in diverse formaten, zodat je het gemakkelijk kunt gebruiken op verschillende platforms en materialen. Ik kan jouw logo snel opleveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het ontwerp.

En het beste van dit alles? Jouw nieuwe logo is betaalbaar! Voor een vast bedrag van €295,- ontvang je een op maat gemaakt logo dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Ik werk met jouw moodboard, voorbeelden en input over kleur en tekst om ervoor te zorgen dat het logo een waardevolle toevoeging wordt aan jouw merk.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan!

Logo ontwerp

€ 295,-


Ontwerpen logo volledig naar jouw wens

Tot maximaal 6 keer aanpassen

Oplevering in diverse formaten

Snel opgeleverd