fbpx

Niet alleen je auto, je gezin en jij zelf hebben regelmatig extra aandacht nodig…

Jouw website heeft een eigen website APK zeker ook nodig.
Een goed onderhouden website zorgt voor onder andere snellere laadtijd, betere vindbaarheid en een betrouwbare uitstraling.

Daarom heb ik twee onderhoudspakketten samengesteld waarbij ik dit onderhoud voor jou regel. Je krijgt (twee)maandelijks een kort rapport van de werkzaamheden die zijn verricht. Je kunt kiezen om het bedrag in 1 keer te voldoen, maar het mag ook per maand/twee maanden. Vind je het toch niets? Het onderhoudspakket is maandelijks opzegbaar.

Hieronder vind je de onderhoudspakketten voor jouw website APK.

* Google Search Console houdt onder andere bij hoeveel klikken er naar je website gaan, via welke zoekwoorden ze bij jou terecht komen, wat je gemiddelde positie in Google is en welke pagina’s het meest bekeken worden. Indien je nog geen Google Search Console hebt gekoppeld aan jouw website, kan ik dit in combinatie met de APK Luxe voor slechts € 15,- extra koppelen (deze kosten zijn eenmalig).

** Onder tussentijdse foutmeldingen vallen alle problemen en foutmeldingen die plotseling ontstaan op je website. Foutmeldingen veroorzaakt door jezelf zijn hierbij niet inbegrepen.

Wil jij een website APK onderhoudspakket aanschaffen?
Stuur me dan een bericht via het contactformulier, via whatsapp of via de e-mail.

Regelen via Whatsapp? Stuur me dan direct een Whatsapp bericht.